Hoppa till sidans innehåll

Julklappstips 2015 – Salamikorvar

24 SEP 2015 10:33
Julklappstips 2015 – Salamikorvar
Nu börjar vi försäljningen av korvar
  • Skapad: 24 SEP 2015 10:33

 

Julklappstips 2015 – Salamikorvar                      ryggsäck

Efter förra årets korvförsäljning som inbringade en rejäl slant till klubbens kassa är det åter dags. Förra året var det en Hoodie till alla som sålde 6 pkt korv. I år är premien en fin ADIDAS ryggsäck matchande de nya klubboverallerna att ha sin träningsutrustning i.

För att erhålla premien behöver man i år sälja 7 pkt korv á 149:--/pkt. För de som vill/kan går det bra att sälja till företag (t ex julklapp till personal). Det enda Ni behöver göra är att få komplett faktureringsadress, så faktureras företaget direkt av vår leverantör Xellent-Deli för korrekt redovisning av moms. Dessa paket räknas naturligtvis in i Er personliga försäljning.

Vi behöver Era beställningar senast onsdagen den 28 oktober i anvisad låda som finns i klubbens kök. Korvarna levereras i början av december enligt senare information och avhämtas personligen av Er. Redovisning av pengar sker sedan till klubbens bankgiro senast 151207 – v.v skriv samma namn som korvarna bokats i så att vi kan identifiera vem som betalat in. Efter att pengarna redovisats sker utdelning av premie 9 och 10 december på klubben.

Korvarna är att betrakta som kylvara och har en hållbarhet på minst 2 månader om de förvaras korrekt. För de som önskar finns det varuprover att tillgå i kylskåpet på klubbköket (max 5 st/pers).

OBS! Försäljningen är helt frivillig dock hoppas vi att Ni har möjlighet att stödja klubbens arbete för att få in pengar till sin verksamhet.

Vid frågor – se hemsida https://www7.idrottonline.se/MarsvinsholmsIF-Brottning/

eller kontakta:

Marie Rasmusson tel 0733/86 43 06, Patrik Tjörnby tel 0708/744 759

Skribent: Caj Olofsson

KLICKA PÅ BILDEN OCH REGISTRERA ERT SPELKORT

 

SÅ SPONSRAR NI MARSVINSHOLMS IF

VARJE GÅNG NI SPELAR

 


 

 vaccination

 

Stöd Marsvinsholms IF - handla i någon av dessa butiker

http://www.sponsorhuset.se/marsvinsholmsif

 

 

 

Postadress:
Marsvinsholms IF - Brottning
Svante Normark, Bromma byväg 29
27199 Ystad

Besöksadress:
Marsvinsholms IF, Orgelgatan 1
27192 Ystad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: marsvinsholmsif@gmai...

Se all info